sugarchallenge-carola_van_bemmelen-reboot_programma
sugarchallenge-carola_van_bemmelen-reboot-gezonde_lever

Sugarchallenge Reboot

Voor een gelukkige, gezonde lever!

Als het gaat om het bereiken en behouden van een gezond gewicht en een gezond en energiek lichaam speelt de lever een belangrijke rol. Hij helpt het lichaam om je bloedsuikerspiegel in balans te houden, zorgt voor de afvoer van gifstoffen èn is een belangrijke beslisser in het al dan niet aanzetten van de vetverbranding.

Toch is de lever bij veel mensen een ondergeschoven kindje, met alle gevolgen van dien: als jouw lever niet optimaal functioneert (dit is het geval bij de meeste mensen) zal je lichaam langzaam vergiftigen en vervetten. Bovendien is het dan lastig om je bloedsuikerspiegel mooi in balans te houden waardoor de hang naar suikers en snelle koolhydraten zal toenemen. Dit heeft gevolgen voor je energie, gezondheid en je gewicht.

Een gelukkige, gezonde lever is essentieel voor een gezond, vitaal en energiek lichaam én is de sleutel naar een blijvend gezond gewicht. Tijdens de Reboot ga je leren wat jouw lever nodig heeft en ga je hem extra vertroetelen.

Course Information

Geschatte tijd: 8 dagen

Moeilijkheid: Beginner

Cursus instructeur

Carola van Bemmelen Carola van Bemmelen Author

Wat anderen zeiden

geweldige cursus
Door: Desiree Hunerberg

Zo goed en helder uitgelegd. Geeft mij dan zoveel meer motivatie om te doen wat gezond is voor mijn lichaam en geest. Dank je wel , Carola om dit zo helder op "papier " te zetten en toegankelijk te maken overal op de wereld ( waar er internet is )

Prima!
Door: Annemarijn Maas

Prettig van opzet en heel duidelijk